Salut ce sa intamplat cu sv .. de vreo 3 zile nu merge .. adica vreau sa stiu daca se lucreaza sau nu mai merge deloc sa inchis un raspuns dl cineva mai mare concret imi da Eroare de server HELP me .. nu joc de mult timp dar mi'sa parut unu din cele mai bune serverele THX !! si astept raspuns
3 participanți
Cand se deschide serveru?!!
piporcanita- Membru
Data de înscriere : 19/12/2012
- Mesaj n°2
Re: Cand se deschide serveru?!!
Ziceau ei ceva ca o sa schimbe hostul ... vad ca nu au anuntat si pe forum ... imi pare rau ca nu se vede o mai buna activitate a gm`ilor atat pe server cat si pe forum[b]
ghost17- Membru
Data de înscriere : 12/09/2012
- Mesaj n°3
SilverAngeL a scris:Salut ce sa intamplat cu sv .. de vreo 3 zile nu merge .. adica vreau sa stiu daca se lucreaza sau nu mai merge deloc sa inchis un raspuns dl cineva mai mare concret imi da Eroare de server HELP me .. nu joc de mult timp dar mi'sa parut unu din cele mai bune serverele THX !! si astept raspuns
eu am observat ca gth-u se inchide cand se scoala lu spartan.. si vad sa se scoala des.
poate a plecat spartan sa faca sarbatorile de iarna.
un server de cacat... toata vacanta de vara a fost inchis.. acuma incepe la fel si in vacanta de iarna.... o jigodie de om.
ghost17- Membru
Data de înscriere : 12/09/2012
- Mesaj n°4
piporcanita a scris:Ziceau ei ceva ca o sa schimbe hostul ... vad ca nu au anuntat si pe forum ... imi pare rau ca nu se vede o mai buna activitate a gm`ilor atat pe server cat si pe forum[b]
ar trebui schimbat capu lu spartan.. in vacanta de vara a fost inchis acuma in vacanta de iarna incepe tot asa.. niste jigodi de oameni detin serveru