Ai facut o alegere Buna!


    Reclamatie

    Distribuiti

    VapoareDani
    Membru
    Membru

    Mesaje : 14
    Data de inscriere : 26/08/2012

    Reclamatie

    Mesaj  VapoareDani la data de Mier Sept 12, 2012 10:14 am

    SAlut.Am o reclamati pentru Un player cu Nick: CristiSura. Mea aratat o frunza+9 fara pgm si apoi am pus si eu king of king war la negot unde era si frunza am acceptat
    si in inventar mea aparaut frunza+0 .Vreau sal raportez deoarece cred ca are hack.Sauo fi fost un bug de la servar. Asi dori sa mi se returneze king of kingu sau sa mi se dea frunza+9 careo negocisemn cu el .data 10/9/2012

    uitati poza dupa negot http://img.egaming.ro/image-7815_504E35F3.jpg
    El iesise imediat dupa ceam negociat

    ghost17
    Membru
    Membru

    Mesaje : 28
    Data de inscriere : 12/09/2012

    Re: Reclamatie

    Mesaj  ghost17 la data de Sam Oct 06, 2012 8:39 pm

    VapoareDani a scris:SAlut.Am o reclamati pentru Un player cu Nick: CristiSura. Mea aratat o frunza+9 fara pgm si apoi am pus si eu king of king war la negot unde era si frunza am acceptat
    si in inventar mea aparaut frunza+0 .Vreau sal raportez deoarece cred ca are hack.Sauo fi fost un bug de la servar. Asi dori sa mi se returneze king of kingu sau sa mi se dea frunza+9 careo negocisemn cu el .data 10/9/2012

    uitati poza dupa negot http://img.egaming.ro/image-7815_504E35F3.jpg
    El iesise imediat dupa ceam negociat


    . de ce aratai itemele la alti. sa va lauati ? bine fac ca vi fura... sunt f. multi cu hack pe gth

    ghost17
    Membru
    Membru

    Mesaje : 28
    Data de inscriere : 12/09/2012

    SAL

    Mesaj  ghost17 la data de Dum Noi 25, 2012 9:55 pm

    CUM FUNCTIONEZA ACEST FORUM, UNDE POT POSTA UN MESAJ PENTRU GM ?

    trompistu
    Membru
    Membru

    Mesaje : 2
    Data de inscriere : 21/01/2013

    Salut am si eu o reclamatie!!!

    Mesaj  trompistu la data de Lun Ian 21, 2013 11:18 am

    Deci eram pe metin si un player cu nick:Ucigatorul avea niste pumnale dragoane de lvl 110.El avea un prieten care arata la fel ca mne adica era ninja si avea smarald pe el si paienjene exact ca mine doar numele era diferit.Mia pus pumnalele in negot si a dat accept singur.Dupa mi lea cerut si am zis ca nu ii le mai dau inapoi.S-a dus la playerul cu nick:aang care el este [SGA] si ia zis de fapta facuta.Si a atunci playerul respectiv aang mia zis sa ii le dau ca cica eo ii leam furat de unde frate el mi le daduse.A intrat cu [SGA] si mia dat BAN degeaba.Mie nu mi se pare ceva normal ca mia dat BAN degeaba.Asa ca as dori sa primesc UNBAN sper ca cineva sa fie de partea mea si sa zica nu ii leam furat.Asta e tot.
    La Revedere!!!!

    trompistu
    Membru
    Membru

    Mesaje : 2
    Data de inscriere : 21/01/2013

    sallllll

    Mesaj  trompistu la data de Joi Ian 24, 2013 1:50 pm

    Bhaaaaaaaaa dau nu raspunde drq nimeni cine se ocupa de forumul astaaa???????????

    Continut sponsorizat

    Re: Reclamatie

    Mesaj  Continut sponsorizat Astazi la 1:18 pm


      Acum este: Mar Ian 24, 2017 1:18 pm